Ki a leggazdagabb a 1D-ből?

Ki a leggazdagabb a 1D-ből?

News
A One Direction egy hatalmas üzlet, teltházas stadionturnék, iszonyatos mennyiségű merchandise és zenei eladások, nem beszélve a fiúk reklám- és hírértékéről. De, mint minden bandában, itt sem keresnek ám egyenlő mértékben a tagok, ketten közülük jóval többet zsebelnek be az egész projektből, mint társaik. És hogy ki ez a két fő? Bizony Liam és Louis. És hogy miért ők? Azért, mert ők ketten több 1D dal megírásában is részt vettek. És a nagy pénz többek között abban van ám, hiszen a dalszerzőkhöz mennek a dalok után a jogdíjak.

És ez nemcsak az újságírók fantáziálgatása, maga Liam is beismerte, hogy ő és Louis között van egy kis partnerség, és hogy nem véletlenül akartak annyira dalírásba fogni. Ez persze nem jelenti azt, hogy szövetkeztek a többiek ellen, hiszen ők is jól tudják, hogy mivel jár, ha az embert nemcsak előadóként, de dalszerzőként is jegyzik. Liam pedig halálosan komolyan gondolja a dolgot, hiszen ő már a 1D utáni időkre is gondol.

„Jó ideje már külön is dolgozom stúdióban, és elég jól megy a dolog. Ha megtanulja az ember, hogyan írjon zenéket, akkor bebiztosítja a karrierjét a zeneiparban. Ráadásul így jobban kontroll alatt tarthatom az életem.”
Egyébként Harry Styles is megpróbálkozott már a zeneszerzéssel ő John Legenddel társult egy dal megírásához. Úgy tűnik hát egyelőre, hogyha a srácok felnőnek, és a 1D-nek befellegzik, akkor is alakítói lehetnek a popiparnak. Szép ez a sok ambíció.