Robbie Williams éhezik

Robbie Williams éhezik

News

Robbie Williams úgy döntött, hogy szeretne formába lendülni, ezért már a karácsonyi időszakot is megpróbálta úgy kihúzni, hogy a lehető legkevesebb hízlaló ételt vegye magához. Most pedig újabb fokozatra kapcsolt, és még durvább fogyókúrába kezdett.

„A titkom a nem evés. A karácsony csokoládék, sütik, cukrok és szénhidrátok óriási felvonultatása. De már akkor Ausztráliában promóztam a dolgaimat, úgyhogy a kalóriabombák helyett a kábé ugyanannyira egészségtelen koplalást választottam. Jó ideje most már az az étrendem, hogy van egy kiadós reggelim, aztán a nap további részében már csak két protein shake-et iszom.”

Pedig Robbie nagyon is szereti a hasát, így nagy szenvedés ez neki. És amint nincs lefoglalva a zenével, rögtön az egészségtelen rágcsák kezdik megtölteni gondolatait.

„Régebben a szexről, drogokról és a rock and rollról szólt az életem. Most meg a sütikről. Ha nem turnézom, akkor otthon ülök, csipsszel tömöm a fejem és reality show-kat nézek. – folytatta vallomását Robbie. – Ha túl sokáig nem csinálnék zenét, előbb-utóbb bazira meghíznék, szakállat növesztenék, és úgy néznék ki, mint valami gyilkos. Szóval mindig egy újabb album ment meg a morbid elhízástól.”

Ezek szerint hiába múlt el a rock and roll életérzés, az arany középutat még mindig nem ismeri az egykori Take That sztár.