Tiesto agyrázkódást kapott

Tiesto agyrázkódást kapott

News

A DJ-zés nem éppen a legveszélyesebb szakmák közé tartozik, már ami a munkavégzés közbeni baleseteket illeti. Tiesto mégis rendesen kiütötte magát a hétvégén, méghozzá szószerinti értelemben. A világ legnépszerűbb DJ-je San Jose-ban tartott bulit, amikor is a nagy hévben iszonyatosan megfejelte a mögötte felállított ledfalat. A dj menten összeesett, majd miután feltápászkodott, folytatni akarta a bulit, de menedzsmentje orvost hívott.
Nem véletlenül, hiszen Tiesto feje vérzett, néhány öltéssel össze is kellett varrni a sebet. A DJ az elsősegély után folytatni akarta a bulit, de az orvos a menedzsereivel együtt megtiltotta neki.

Ugyanis nemcsak a bőre szakadt fel, de kisebb agyrázkódást is kapott, így azonnal takarékra kellett tennie magát, hiszen az agyrázkódás egyetlen gyógyíre a néhány napos ágynyugalom. Az aznapi buli félbemaradt hát, és a következő, Los Angeles-i show-t is törölnie kellett. Twitterén közölte rajongóival a hírt, és persze sajnálatát fejezte ki. Tavaly Skrillex is hasonlóan járt. A dubstep DJ akkor rohant neki a színpad egyik elemének, amikor meghajlás után vissza akart térni folytatni a szettjét. Neki nem lett komolyabb baja, így folytatni tudta a show-t.


Skrillex tavalyi esése mindenképpen megér egy nézést. Áú...