Kelly hajkatasztrófája

Kelly hajkatasztrófája

News

Kelly Rowland megvált hosszú hajától, és ő is bob sérót villantott. De nem a divat diktálta neki a frizuraváltást, hanem saját bénasága. Az énekesnő ugyanis az otthoni hajfestéssel próbálkozott, és mivel a dolog hajkatasztrófává változott, nem maradt más választása, mint várni, amíg újra kinő.

„Kísérletezni akartam, és otthon, magamnak akartam befesteni a hajam. – mesélte Kelly. – De óriási hiba volt. Azt hittem, csak hajszínezőt vettem, de közben kiderült, hogy ez bizony tartós hajfesték. Közben siettem, mert indult a repülőm, de azért abban bíztam, hogy lesz még időm kiöblíteni. De nem volt, és a szer több, mint két órán át volt a hajamon, és teljesen megette azt, gyakorlatilag e kezemben maradt a hajvégem. Másnap elrohantam Beyoncé fodrászához, és kértem, hogy mentse meg a helyzetet. Ez lett belőle. Szerintem nagyon cuki.”

Még jó, hogy az énekesnő nem esett nagyon kétségbe, dehát jól tudja, hogy a haj egyik jó tulajdonsága az, hogy visszanő.De azért lányok, óvatosan az otthoni hajfestéssel!