Chris Brown a böriből üzent

Chris Brown a böriből üzent

News

Chris Brownnak ugyan legkorábban április közepéig börtönben kell lennie, de azért megtalálta a módját, hogy szólhasson rajongóihoz. Méghozzá barátnőjén, Karrueche Tranen keresztül, aki ezekszerint úra, vagy még mindig a barátnője. A balhés énekes hangüzenetet hagyott a lánynak, és megkérte, hogy tegye fel a felvételt instagramjára, hogy a rajongók is meghallgathassák. Karrueche így is a tett, az üzenet pedig így szólt:

„Azért hívom így fel a rajongóimat, hogy tudassam velük: imádlak benneteket! Köszönöm a támogatásotokat. Köszönök mindent. És remélem tetszett a legújabb klipem, a Loyal.”
Brown egy szerelmi üzenetet is belecsempészett Karruechének.

„És, ami a legfontosabb, K, Karrueche, szeretlek.” – zárta le mondandóját.

A lány alig pár hete még azt tweetelte, hogy újra szingli, de úgy látszik, Brown megvilágosodott a kezeléseknek köszönhetően, és visszakönyörögte magát hozzá. Az énekes egyébként március óta van börtönben, miután kirúgták a rehabról, amely egyet jelentett próbaidejének megszegésével. Brownnak, mint kiderült, többszörös pszichés- és viselkedési rendellenessége is van, amelyeket remélhetőleg továbbra is kezelnek majd.

Az üzenetért klikk!