Jay Z lepattintotta Kanyét

Jay Z lepattintotta Kanyét

News

Kanye West hamarosan megnősül, és egy esküvőhöz bizony tanúk is kellenek. Kanye számára állítólag nem is volt kérdés, hogy kit kérjen fel erre a feladatra. Nyilvánvalóan Jay Z-t, akivel nemcsak munkakapcsolatban állnak, hanem nagyon jó barátok is. Egy nem várt fordulattal azonban Jay Z nemhogy örült a felkérésnek, hanem udvariasan elhárította azt. És hogy mi volt az ok? Egy bennfentes így nyilatkozott a dologról:

„Jay egyszerűen csak nem akart asszisztálni a Kardashianok reality show-jához. Kanye azt mondta barátjának, hogy megérti a visszautasítást, de azért még nagyon fájdalmas számára barátja döntése.”

Kanye West és Kim Kardashian elvileg májusban kelnek egybe Franciaországban. Több pletyka is keringett a leendő lagziról. Voltak olyan hírek, amelyek szerint egyhetes, hatalmas lagzit tartanak majd, és olyanok is, amelyek meghitt, kis létszámú ünneplésről szóltak. Az azonban biztos, hogy a bulit az egyik pletykaszájt állja majd, aki a közvetítés jogaiért cserébe minden felmerülő költséget átvállalt. Más sztárok számára valószínűleg a barátság lett volna az első, nem a reality, de ez legyen Kimye gondja.