Miley ölni akart

Miley ölni akart

News

Miley Cyrus keresztanyja, country-legenda Dolly Parton elárult néhány részletet Miley átalakulásáról. A 68 éves énekesnő bevallotta, hogy hiába ismeri nagyon jól keresztlányát, és meg is bízik benne, ő is nagyon aggódott, amikor Miley elkezdett megvadulni. Sőt, még most is csak remélni tudja, hogy ez az egész pusztán csak egy szerep, és a színpadi Miley nem folyik bele a hús-vér Miley életébe.

„Remélem, hogy kordában tudja tartani a dolgokat. – mondta a keresztanya egy interjúban. – És remélem, hogy a valóságban nem fog bizarr dolgokat művelni.”

Dolly azt is elárulta, hogy nagyban asszisztált ahhoz, hogy Miley megszabaduljon a Disney-imidzstől.

„Egy nap azt mondta nekem Miley, hogy elege van, és muszáj meggyilkolnia Hannah Montanát, ha azt akarja, hogy az emberek komolyan vegyék. Úgy érezte, komoly változásra van szüksége. Én pedig maximálisan bíztattam erre. Bár kicsit félelmetes, amit csinál, de szerintem ez csak amolyan generációs dolog. De azért azt nem szeretném, ha az egész munkássága csak a szexről és az erőszakról szólna.”

Mindeközben Miley több koncertet is lemondott, hiszen múltkori allergiás rohama olyan komolynak bizonyult, hogy napokig tartó kórházi ellátást, majd pihenést igényelt.