JESSIE J nem szállt el

JESSIE J nem szállt el

News
A brit dalospacsirta elég gyorsan kinőtte Nagy-Britanniát, már ami a hírnevét illeti. Első albuma a Who You Are platinalemez lett az Egyesült Királyságban, ami elég menő, pláne így elsőre. Jessie J írt már számokat Miley Cyrusnak és Chris Brownnak is, tehát mondhatjuk, hogy az a bizonyos szekér eléggé megy neki, ráadásul az útja arannyal van kirakva. Ennek ellenére az énekesnő azt mondta, hogy soha nem fogja ezt az életformát természetesnek venni.

„Az élet sokkal gyorsabban elszállhat, mint ahogy megadatott nekünk. Ezért nem ülök soha a babérjaimon és relaxálok csendben, és gondolok arra, hogy ooooh igen, no. 1 dalom lett.” – mesélte egy brit tinimagazinnak.

Jessie azt is elmondta, hogy számára a zene épp olyan munka, mint más, ami reggel 9-től délután 5-ig tart. A sikert leszámítva az éneklés egyszerűen a foglalkozása, tisztelettel gondol rá, éppúgy, mintha bármi mással foglalkozna. És bármennyire is öröm ezt csinálni, szerinte rettenetesen komolyan kell venni, és keményen kell dolgozni.

Öröm hallani, hogy van olyan előadó, aki keményen dolgozik, és nem veszi adottnak a hírnevet. Tök szimpatikus, nem?
http://video.1music.hu/clips/JessieJ_NobodysPerfect.f4v