Britney, az orrtörő

Britney, az orrtörő

News

Britney Spears nem tűnik annak a vérengző nőszemélynek. 2007-es idegösszeomlásakor ugyan tört-zúzott, de azóta még a légynek sem tudna ártani. Egyik táncosa most mégis beperli, ugyanis Britney eltörte az orrát. Az eset még augusztusban, a Work Bitch klipjének előkészületei közben történt. Dawn Noel nevű hétfőn adta be a keresetet az énekesnő ellen, amiért az az ígéretével ellentétben nem fizette ki a táncoslány műtétjének költségeit.
Dawn azt mondja, hogy Britney órákkal azután érkezett a stúdióba, hogy ők már keményen dolgoztak. Mindezt eléggé zilált, dekoncentrált állapotban tette, és még az alapvető mozdulatok elvégzése is gondot okozott neki.

Dawn éppen Britney mellett tartózkodott, amikor az énekesnő elveszítette az egyensúlyát, és amikor hátracsapta a kezeit, jól arcon vágta őt. Britney-nek szinte fel sem tűnt az egész, odadobott egy bocsit, és folytatta tovább a próbát. A táncosnő végül nem bírta elviselni a fájdalmat, ezért lement orvoshoz, aki megállapította, hogy bizony eltört az orra, és meg is kell műteni. Britney akkor szavát adta, hogy állja az orvosi költségeket, de amikor ezt Dawn többszöri kérése után sem teljesítette, a táncos úgy döntött, bírósághoz fordul.