Miley Cyrus józanon koncertezik

Miley Cyrus józanon koncertezik

News

Az énekesnő elmondta, hogy se nem iszik, se nem szív a turnéján. Miután napokig kórházban volt, majd pihent, Miley Cyrus Londonban folytatja Bangerz néven futó turnéját. Egészsége már remek, újra topon van, és ehhez az is hozzájárul, hogy a turnén nem tesz magával semmi káros dolgot, azaz nem iszik és nem szív cigit vagy marihuánát. És ezt nagyon komolyan is veszi.

„Valószínűleg én vagyok az egyetlen, aki ezen a turnén nem iszik vagy szív a koncertek előtt, és én ezt tényleg nagyon komolyan veszem. – mondta Miley. – Számomra ez olyan, mint egy sportolónak a verseny előtti idő, nem fogom magam szétcseszni semmivel. Most, hogy ráadásul három hétig feküdtem, én vagyok az egészséges fiatal mintapéldánya. A kórházban nagyon sokat okultam az egészséges létről, és arról, hogyan vigyázhatok magamra a legjobban.”

Az énekesnőről természetesen elterjedt a pletyka, hogy kábítószertúladagolás miatt került kórházba, de ezt ő maga is megcáfolta. Tényleg az antibiotikumra lett allergiás, amelyet arcüreggyulladására írt fel az orvos. Vad imidzs ide, vad imidzs oda, Miley tehát valójában tényleg olyan józanéletű és óvatos, mint amilyennek ismerősei folyton leírják.

Jól csinál úgy, mintha nem lenne józan. :)