Végképp (S)eltörölni

Végképp (S)eltörölni

News

Selena Gomez nem is olyan régen döntött úgy, hogy minden negatív szereplőtől megszabadul az életében. A negatívok között is első helyen szerepel exe, Justin Bieber, akit most minden lehetséges helyről megpróbál kitörölni. És most nem arra kell gondolni, hogy az instagram után az e-mail fiókjából is törli Biebert, hanem konkrétan mindenhonnan. Amikor pár napja az Adidas Neo legújabb reklámfilmjét forgatták, Selena követelte, hogy Justin Bieber minden lehetséges nyomát tüntessék el. Sőt, azt is megtiltotta, hogy bárki Bieberről beszéljen, amíg ő a helyszínen tartózkodik.

„A stábtagok közül többnek is Justin volt a keresztneve, ezér Sel teamje megkérte őket, hogy a forgatás során használjanak más nevet.” – mesélt egy forrás az énekesnő vitaható követeléseiről.
Mindez azután pár nappal történt, hogy Texasban közösen látták őket egy táncpróbán. Állítólag azután veszekedtek egy akkorát, hogy Selena úgy döntött, itt az ideje Biebert végképp kitörölni az életéből. Állítólag már az sem érdekli, hogy Biebs kivel randizik.

„Ha Justin tinédzserekkel, mint Kylie Jenner, vagy wannabe modellekkel, mint Yovanna Ventura akar randizni, ám legyen. – mesélte tovább a forrás. – Selena végzett Justinnal, és továbblépett a megszegett ígéreteken és a drámázások korszakán.”