Jay Z megcsalta Beyoncét?

Jay Z megcsalta Beyoncét?

News

Az egész világot bejárta az a liftben készült felvétel, amelyen Beyoncé húga, Slange nekiesik Jay Z-nek. Üti, rúgja, ahol csak éri, miközben testvére csak áll, és nem csinál semmit. Solange annyira hevesen támadta a rappert, hogy két nagydarab testőr is alig bírta róla leszedni. Az ügy persze találgatások tucatját indította el, hogy mégis mi lehet az oka ennek a fura balhénak, és hogy Beyoncé miért nézte tétlenül. Az eset még a május 6-i MET gálán készült, és azóta sincs hiteles forrásból származó vélemény, magyarán az érintettek közül senki sem nyilatkozott róla.
Állítólag a rendőrség is bekapcsolódott az ügybe, és talán még feljelentést is tesznek Solange Knowles ellen. De hogy miért törént a támadás? Biztosat nem lehet tudni, de egyes források azt mondják, hogy Jay Z megcsalta Beyoncét.

Méghozzá azzal a modellel, Claudia Sheelennel, akivel kapcsolatban egyszer már felröppent ugyan ez a pletyka. Solange pedig ezért borult ki annyira, hiszen imádja Beyoncét, és képtelen elviselni, ha valaki hülyét akar csinálni a nővéréből. Beyoncé és Jay Z pár nappal az eset után viszont vígan mutatkozott együtt, elmentek Kelly Rowland esküvőjére is. És, ami még furább, azóta együtt látták Jay Z-t és Solange-t, amint egy boltban ékszereket nézegettek.

Solange és Jay Z arca!!