Taylor a moziba vágyik

Taylor a moziba vágyik

News

Hiába a világ egyik legjobban kereső popzenésze, Taylor Swiftnek ennyi nem elég. Az énekesnő filmekben szeretne szerepelni. De nem mint egy énekesnő, aki filmekben szerepel, ő azt akarja, hogy legyen, aki később színésznőként emlékszik majd rá.

„Taylor majd megőrül azért, hogy filmsztár lehessen.” – Árulta el egy ismerőse. – Mindenáron be akarja bizonyítani, hogy nem egy egyszerű énekes, aki filmekben is felbukkan, hanem igenis igazi színésznő.”

A 24 éves énekesnő valóban feltűnt már különböző koncertfilmekben, vagy éppen a 2010-es Valentin nap című filmben egy jelenet-, vagy a Helyszínelőkben egy epizód erejéig. A nagy debütálás, vagyis egy főszerep még nem történt meg, bár idén augusztusban közelebb kerülhet vágyához. Ekkor kerül ugyanis a mozikba az Emlékek őre című utópisztikus film, amelyben Meryl Streep, Jeff Bridges és Katie Holmes mellett tűnik fel.

Taylor olyannyira a filmekre utazik, hogy amikor 10 millió dollárt kínáltak neki azért, hogy a 1D-hez és Justin Bieberhez hasonló koncertfilmet készítsen, nemet mondott az ajánlatra, hiszen akkor megfosztaná magát egy esetleges szereptől. Legújabb albumának befejezése után szorgalmasan bújja a forgatókönyveket, talán épp most is olvas egyet.

Így néz majd ki Taylor az Emlékek őre című filmben.