Nicole anorexiás volt

Nicole anorexiás volt

News

Nicole Scherzinger sikerét, magabiztosságát és persze alakját nők milliói irigylik világszerte. Az énekesnő azonban most elárulta, hogy cseppet sem irigylésre méltó, legalábbis ami a külsejét illeti, hiszen rengeteg szenvedésen és harcon van túl, és cseppet sem magabiztos. Nicole egy magazinnak árulta el, hogy a húszas évei során végig súlyos étkezési zavarokkal és önértékelési problémákkal szenvedett. A most 36 éves énekesnő korábban még nem mesélt arról, hogy nyolc éven keresztül küzdött az étkezési zavarral.

„Szörnyű és bénító kór ez. – mondta Nicole. – Nagyon sötét időszak volt ez számomra. Ezért érzek együtt nagyon azokkal, akiket a démonaik kínoznak. Elrabolják az ember életét, pedig meg lehet szabadulni tőlük, ezért is mesélem el az én sztorimat. Én már olyan rosszul voltam, hogy kezdtem elveszíteni a hangomat, nem tudtam énekelni a koncerteken. Aztán egyszer ájultan talált rám a menedzserünk. A Pussycat Dolls a világ tetején volt,, sikeres voltunk, míg én belül nyomorult voltam és szenvedtem. És akkor rájöttem, hogy mindent elveszítek, ha nem tanulom meg szeretni magam.”

Hosszú folyamat volt, de Nicole most már jól van, és szeretné, ha étkezési zavarkkal sorstársai elé jó példát tudna állítani.