Kanyét kifütyülték

Kanyét kifütyülték

News

Nem mondhatni, hogy Kanye West lenyűgözte volna a brit közönséget a hétvégén. A rapper a Wireless fesztiválon lépett fel, ahol is egybehangzóan és jó hangosan kifütyülték. Persze nem azért, mert rossz számokat játszott, hanem azért, mert leginkább nem játszott semmit. Éppen szettjének közepén járt, amikor fogta magát, és egy olyan jó 20 perces szónoklatot tartott.

“Nem akarok neveket emlegetni - kezdte Kanye az elmélkedését - de a Nike, a Louis Vuitton, a Gucci. Ők nem diszkriminálnak engem csak azért, mert egy fekete fickó vagyok, aki zenél. Ne érdekeljen az arc. Az a lényeg, hogy éljük az álmainkat.”

Mindez még szimpi is lehetett volna, de mivel nem hagyta abba, a közönség elkezdett nyugtalankodni, elvégre zenét hallgatni mentek a fesztiválra. De Kanye nem állt le, csak beszélt és beszélt, és mivel a fesztiválokon szigorúan be kell tartani az időt, el is ment koncertjének majdnem a fele, amely már egyáltalán nem volt szimpatikus senkinek. A koncert után persze a Twittert is elárasztották a fanek csalódott csiripjei, és többen megfogadták, hogy soha többé nem mennek Kanye koncertre.