Lady Gaga lezúzta Adele-t

Lady Gaga lezúzta Adele-t

News
A kritikusok ugyan nem voltak elragadtatva Lady Gaga Born This Way című albumától (sőt, igazából elég langyos fogadtatásban részesült úgy a szakma egészétől), a rajongók egy hét alatt a Billboard hivatalos eladási listájának élére repítették. Ez a szám évekkel ezelőtt is óriási lett volna, most azonban, amikor albumot gyakorlatilag alig vesznek az emberek, ez egészen brutális.

Nagy Britanniában egy rekordot is megdöntött: 215.000 darab kelt el belőle – idén még nem adtak el ennyit egyik albumból sem egy hét leforgása alatt. Ezzel a számmal pedig a britek no.1 kedvencét, Adelet is lezúzta az első helyről. A siker titkát rögtön el is kezdték megfejteni a nagyokosok - sokak szerint az online értékesítések dobták meg ennyire a példányszámot, mások a megjelenést megelőző durva promótálást tartják felelősnek. Gaga így nyilatkozott erről:

„Nagyon megtisztelve érzem magam, hogy idén az Egyesült Királyságban az én albumom érte el eddig az egy hét alatt a legnagyobb eladott példányszámot. – A lemez címadó dalát ráadásul Manchesterben írtam, mert annyira inspiráltak az ottani, szuperkarakteres Szörnyecskéim.

Ó, de kedves. Ti megvettétek?

http://video.1music.hu/clips/MV110082_LadyGaga_BornThisWay_Long.f4v