Szegény Selena!

Szegény Selena!

News
Várható volt, hogy azok után a fotók után, amik Selena Gomezről és Justin Bieberről kerültek fel a netre (tudjátok, amikor a vízben csókolóznak úgy, hogy Selena átkarolja lábaival Justin derekát), a Belieberek kiakadnak, és igazi tinilány módjára beindítják a szapulógépezetet. Így is lett, a kiscsajok nem bírtak a vérükkel, szabályos kampányba kezdtek Gomez kisasszony ellen az interneten.

Létrehoztak egy olyan Facebook csoportot, ami nevében arra szólít fel, hogy „üssük meg Selena Gomezt”, és természetesen a Twittert is özönvíz-szerűen árasztották el az olyan csiripek, amik különböző módokon szapulják a Disney hercegnőt. A legtöbb lájkot egy olyan komment kapta, ami így szól: „Meg foglak ölni éjjel a bűzös ágyadban”, de az is népszerű volt, hogy „Selena Gomez veszélyesen közel van a hosszú, lassú kínhalálhoz…”. Aztán alakult egy olyan Facebook csoport is, aminek az a neve, hogy „Gyűlölöm Selena Gomezt, mert az én pasimmal randizik” (he?). Ja, és természetesen pedofilnak is titulálják Selenát, elvégre egy vén csoroszlya, 18 éves, és egy 17 évessel randizik.
Selena bevallottan rosszul viseli az ilyen gyűlölködést, ami nem csoda, elvégre szegény csak szerelmes, és hát nem árt vele senkinek. A Who Says című dalában egyébként pont a beszólogatóknak és gyűlölködőknek szól be.

Ti nem érzitek enyhén túlzottnak a Bieber fanek reagálását? Elvégre oké, lehet rajongani, de ez kicsit már gáz…