Szép új világ

Szép új világ

News
Lauri, a The Rasmus énekese a csapat gitárosával, Pauli Rantasalmival vett fel számokat, de úgy érezték, hogy ezek a dalok valahogy mások… Elektronikusabbak, táncolhatóbbak, mint a Rasmus számai.

„Kitaláltam, hogy csinálok egy szólóalbumot, és az elképzelésem rögtön kikristályosodott. Szerencsére a csapat többi tagja is támogatta az ötletemet, és hirtelen az összes ajtó kitárult előttem. Eljött az idő, hogy a legfurcsább álmaimat is valóra váltsam! Ez az új világ teljesen magával ragadott az elmúlt pár hónapban, és az elkövetkezendő időszakban is meghatározó lesz számomra.

A lemez címe New World (új világ), nincsenek rajta gitárok, és tartalmaz hosszú, instrumentális részeket éppúgy, mint popos slágereket. A korongot saját kiadóján, a Dynasty Helsinkin keresztül jelenteti meg az énekes, aki nagyon boldog, hogy végre teljesen ő az úr: ő írta, producerálta és állította össze a teljes album anyagát. Ezen kívül magára vállalta a videoklip forgatókönyvének megírását, a kellékek megépítését, sőt, még az albumborító dizájnját is az ő elképzelési alapján valósították meg.

Azért a The Rasmus rajongóknak sem kell félni: ha Ylönen szólóalbuma nem jön be nekik, lesz számukra új Rasmus is, hiszen a srácok nyáron belekezdenek a következő album felvételeibe. Bejön Lauri első klipje?