Nem akar gyereket Taylor Swift?

Nem akar gyereket Taylor Swift?

News
Taylor Swift már a karrierje elején hírnevet szerzett azzal, hogy dalainak két fő témája van: az egyik a szakítás, a másik pedig az expasijai. Azonban úgy tűnik, már szeretne kiszabadulni az összetört szívű, megrögzött szingli imidzsből. Az énekesnő most az egyik női magazinnak beszélt arról, hogyan képzeli el a jövőjét.

"Nem tudom, hogy lesznek-e gyerekeim. Persze a fejemben ott vannak a különböző forgatókönyvek azzal kapcsolatban, hogyan képzelem el az életem. Ha a gyerekekről van szó, az ember próbálja meggyőzni magát, hogy normális életük lenne. Ugyanakkor tudom, hogy elkerülhetetlen, hogy vadidegen emberek kamerát nyomjanak az arcukba kisbaba koruktól kezdve" - mondta Swift.

A 24 éves énekesnőnek egyébként a legutóbbi kapcsolata két éve ért véget: Harry Stylesszal, a OneDirection énekesével egy hónapig jártak. "Nagyon meg kell fognia annak, akinek legközelebb esélyt adok. Egészen különleges ember lesz, ebben biztos vagyok, de igazából fogalmam sincs, kire van szükségem, ugyanis most is teljes az életem" - tette hozzá Taylor.