Susan Boyle Lady Gagát akarja

Susan Boyle Lady Gagát akarja

News
Emlékeztek még a Britain’s Got Talent című tehetségkutató műsor által sztárrá vált furcsa nőszemélyre, Susan Boyle-ra? Tudjátok, a skót Szíj Melinda, vagyis Szíj Melindát hívták a magyar Susan Boyle-nak. Szóval a lényeg, hogy a különös hölgyemény a fejébe vette, hogy második lemezén Lady Gagával szeretne duettezni. Boyle nem csak Gagát szemelte ki, egy interjúban elmondta, hogy szívesen dalolna együtt Adele-lal és Rihannával is. (Na persze, ki nem?)Gaga még nem nyilatkozott az ügyről, ahogyan Rihanna és Adele sem.

Első blikkre azt is mondhatnánk rosszmájúan, hogy Boyle kisasszony (igen, még kisasszony) így szeretne nagyobb hírnévre szert tenni, de az igazság az, hogy első, I Dreamed A Dream című albuma 8 millió példányban kelt el, szóval nem lehet oka panaszra.

Susan Boyle egyébként csak 2. lett a 2009-es tehetségkutatóban, de az ő esete is jól mutatja, hogy nem kell mindig elsőnek lenni ahhoz, hogy igazán sikeresek legyünk. Egyébként Amerikában is egyre ismertebb, és erre az egyértelmű bizonyíték az, hogy szerepelt már Oprah Winfrey műsorában, sőt, még a South Parkban is említést tettek róla. :)

Mit szólnátok egy Boyle-Gaga duetthez? Szerintetek bevállalja Gaga?
http://video.1music.hu/clips/MV110266_LadyGaga_Judas_MPEG2_HD_PAL.f4v