Kínos videó! Szétrepedt a nadrág Azalea hátsóján

Kínos videó! Szétrepedt a nadrág Azalea hátsóján

News
Úgy látszik, hogy egyesek még mindig nem tanulták meg: ami egyszer a netre kerül, az örökre a neten marad! Így járt Azalea sajtószóvivője is, aki úgy gondolta, megpróbálja még a föld színéről is eltüntetni az egyik Iggy-ről készült videót.

A felvétel egy zártkörű rendezvényen készült és az látható rajta, ahogy az énekesnő éppen heves fenékrázás kíséretében adja elő egyik dalát. A performansz közben azonban rendkívül kellemetlen dolog történik: a sztár ultraszűk cicanadrágja egyszerűen szétreped az ülepénél. A videóból nem derül ki, hogy Iggy észre sem veszi-e a dolgot vagy szimplán annyira profi, hogy mindennek ellenére is folytatja az előadást.

Azt gyanítjuk, hogy az első valószínűbb, ugyanis a híresség stábja a felvétel megjelenése után mindent megpróbált megtenni azért, hogy az egész internetről kitöröltesse a jelenetet. Azonban a háló nem felejt: erőfeszítéseik ellenére pár perc keresgélés után könnyedén rábukkanhat bárki az incidensre. Azért bízunk benne, hogy a következő fellépésre sikerül gatyába rázni Azaleát.