Riri bedurvult

Riri bedurvult

News
A barbadosi énekesnő legújabb videója elég brutálisra sikeredett, és máris hatalmas vitákat robbantott ki. Egy amerikai szervezet, a Szülők Televíziós Tanácsa teljesen kiborult, mert szerintük Rihannának óriási felelőssége van a véleményformálásban, és nem bosszúra kellene sarkallnia a bántalmazott nőket. A Man Down klipje ugyanis arról szól, hogy az énekesnőt megerőszakolják, ezért egy tarkólövéssel kivégzi bántalmazóját. Fényes nappal egy állomáson… A faneknek persze bejött a cucc, Rihanna meg is köszönte ezt Twitter bejegyzésében:

„Köszönöm a csodálatos visszhangokat, amiket a Man Down videómra adtatok. Imádlak benneteket srácok, és imádom, hogy vágjátok a klipet is! Fiatal csajok/nők szerte a világon… egy csomó dolog van bennünk! Erősek, ártatlanok, vidámak, flörtölősek és értékesek vagyunk, és néha pont az ártatlanságunk tesz bennünket naivvá.”

Persze itt nem ért vége a girlpower ihlette bejegyzés:

„Mindig azt hisszük, hogy velünk ilyen soha nem történhet meg, pedig igazából bármikor, bármelyikünk lehet áldozat! Szóval hölgyeim, legyetek óvatosak, és hallgassatok a mamátokra! Szeretlek benneteket, és törődöm veletek!”

Reméljük, hogy azért a videó tényleg nem buzdít majd véres bosszúra mindenkit, akit valaha bántottak. Szerintetek egy popsztárnak szabad ilyen klipet készíteni, vagy a szülők tanácsával értetek egyet, és valóban vigyáznia kellene, hogy mit mutat a tiniknek?