Bunkó volt koncertjén Kanye - videó!

Bunkó volt koncertjén Kanye - videó!

News

Borzasztóan beégette magát fellépésén Kanye West! A rapper éppen Yeezus elnevezésű turnéjával járja a világot, pénteken az ausztráliai Sydney került sorra. A szinte teltházas bulin a YouTube-ra felkerült felvételek tanúsága szerint óriási volt a hangulat, míg egy kellemetlen incidens be nem árnyékolta az estét. 

A koncert közben West szokás szerint hatalmas vehemenciával adta elő számait és azt szerette volna, ha rajongói is átveszik a lendületet. Felszólította őket, hogy álljanak fel, amit készséggel meg is tettek. Ám néhányan ülve maradtak, akiket persze a zenész azonnal kiszúrt. “Nem énekelhetem el ezt a dalt. Nem folytatom a show-t, amíg mindenki fel nem áll! Hacsak nincs rokkantkártyátok vagy valamilyen hasonló igazolás!” - kiáltotta West. Ekkor legnagyobb döbbenetére az egyik ülve bulizó magasba emelte a műlábát. “Oké, elfogadom” - mondta erre a sztár, aki ennek ellenére nem nyugodott bele a helyzetbe. 

Látott még egy embert, aki ülve maradt, ezért odaküldte a testőrét, hogy kinyomozza, mi lehet a dolog oka. Ekkorra a közönség már kórusban kiabálva próbálta a rapper tudtára adni, hogy az illető kerekesszékben van. Az biztos, hogy West emlékezeteset alkotott a koncerten, bár nem feltétlenül úgy, ahogy szerette volna…