The End

The End

News
Gwen Stefani a minap jelentette be, hogy abbahagyja a szólóban nyomulást, amit elvileg csak egy kis kitérőnek tervezett az életében. Ez a kitérő egész hosszúra sikeredett, 2004 óta tart, ekkor tette fogasra a No Doubt-frontember pozíciót, hogy megjelentethesse a Love. Angel. Music. Baby. című első szólóalbumát. Ez is, és az azt követő The Sweet Escape is nagyon sikeres volt, mindkettő platinalemez lett.

Most Gwen bejelentette, hogy ugyan a többi No Doubtos srác elfoglaltsága miatt egyelőre nem jön ki új album, mégis erőteljesen tervbe van véve. Azt is mondta továbbá, hogy a fiúk nélkül nem jelentet meg többé semmilyen anyagot.

A No Doubt egyébként 1986 óta létezik, első albumukat 1992-ben adták ki, a világhírnevet pedig az 1995-ös Tragic Kingdom hozta meg, amivel két Grammy-díjat is nyertek. (A legjobb új zenekar és a legjobb rock album kategóriában is ők vitték el a gramofont.) Ezen az albumon található a hiperhíres Don’t Speak, amit Gwen és a basszeros Tony Kanal hét év együtt járás utáni szakítása ihletett.
A zenekar pénteken mesél majd jövőbeni terveiről egy sajtótájékoztatón. Mit gondoltok, jó lenne, ha minél előbb folytatnák?