Dutyi buli

Dutyi buli

News
A 35 éves rappert még tavaly ítélték két év letöltendő börtönbüntetésre, miután bűnösnek vallotta magát illetéktelen lőfegyverbirtoklás vádjában. Még 2007-ben állította meg őt egy járőr gyorshajtás miatt, és amikor átkutatták az autót (ami egyébként egy sport Maybach volt…), a hátsó ajtóban egy félautomata 40 milliméteres kaliberű lőfegyvert találtak. Az pedig egy vicces infó, hogy ugyan ezen a napon kapták el Lil’ Waynet is, akinél ugyan ilyen fegyvert találtak a jardok. Amíg viszont Lil’ Wayne csak 8 hónapot töltött rács mögött, addig Ja Rule legkorábban is csak 18 hónap elteltével szabadulhat.

Ja Rule persze nagyon bűnbánó volt, azt nyilatkozta, hogy nagyot csalódott magában. Valószínűleg 15 éves lánya, felesége is fia is így volt ezzel, de hát késő bánat, ugyebár. Ja Rule-nak nem csak ez a fegyverrel kapcsolatos kis liezon írható a számlájára, hanem az is, hogy nem fizetett be kb. 3 millió dollárnyi adót, így simán elképzelhető, hogy ez a két év még néhánnyal bővülhet.

Ügyvédei most azt próbálják elérni, hogy vegyék egybe a két büntetést. A rapper azt nyilatkozta, hogy a börtönben könyvet akar írni, meg akar tanulni gitározni, és az érettségit is megcsinálja végre. Ha nem siet vele, a lánya simán megelőzheti.