Britney Spears turnéja káoszban!

Britney Spears turnéja káoszban!

News
Most nem is Brit van annyira kiakadva, inkább kiadójának főnöke áll közel ahhoz, hogy nekimenjen a hajának egy nullásgéppel. Történt ugyanis, hogy Britney közölte: el akarja halasztani a Femme Fatale turnéját, aminek június 17-én a kaliforniai Sacramentóban kellene elindulnia. Döntését azzal indokolta, hogy még nem érzi magát késznek a koncertre, mert egyszerűen még nem tökéletes minden.
„Britney perfekcionista, és azt akarja, hogy minden eddiginél jobb showt csináljon. Olyan megacsillagokkal kell versenyeznie, mint Rihanna vagy Lady Gaga, így érthető, ha nagyon oda akarja tenni magát.” – mondta a kiadó egyik alkalmazottja.
Valószínűleg az is közrejátszik ebben, hogy Enrique iglesias a múltkor lemondta a közös turnét, és hogy nem találják meg a megfelelő társat. Ráadásul a Femme Fatale kiesett az eladási Top 10-ből is, tehát valóban gyülekezni látszanak a fellegek… A halasztásban viszont aa a bökkenő, hogy már minden le van szervezve és fixálva: a színhelyek, a személyzet, az egész gépezet csak az indulásra vár. Ajjajj, mi lesz ebből…