Tragédia! Zárul Rebecca mókatára!

Tragédia! Zárul Rebecca mókatára!

News
A TMZ hírportál értesülései szerint az vezette erre a szomorú tettre Rebeccát és menedzsmentjét, hogy az Ark Music, ami a videót feltöltő arcot pénzelte, fizetőssé tette a minap a csodás dalt. (Fizetőssé, értitek, fizetni azért, hogy halljuk a Fridayt.)

Az ifjú, hm, énekesnő szóvivője elmondta, hogy a hír igaz, az Ark Music-kal folytatott vita az oka annak, hogy a világ legrosszabb dalának kikiáltott szerzemény mostantól nincs fenn a Youtube-on.

Az ugyanis, hogy a dalért ki kelljen csengetni majdnem 3 dollárt (egész pontosan 2.99-et), nem áll összhangban Black kisasszony imidzsével. A rajongók állítólag nagyon kiakadtak ezen a húzáson, és ez valóban még jobban lezúzta Rebecca eddigi kis renoméját is. Amit viszont Katy Perry kicsit visszahúzott, amikor jóarc módon legújabb klipjében szerepeltette őt.

Vérzik a szívünk... Úgy belinkeltük volna, elvégre péntek van. :D Frájdéj, frájdéj, gáttágetdán on frájdééj… Viszont akkor nézzük meg a Katy Perry Last Friday Night-ját. Melyiket szeretitek jobban - ezt vagy Rebecca friday-ét? :D