Bütykös Osbourne

Bütykös Osbourne

News
Nem, nem részeg volt ennyi ideig, egyszerűen csak nem tűnt fel neki, hiszen alapból mindig fáj a lába. Ozzy leánykájának ugyanis mindig voltak gondjai a virgácsaival, fájdalmas bütykök és lúdtalp keserítették az életét. Végül azért elment orvoshoz, ahol aztán igencsak meglepődött, ugyanis a diagnózis egy lájtos kis törés volt.

„Szóval, úgy tűnik, hogy hetek óta törött lábbal mászkálok, anélkül, hogy észrevettem volna, hogy nagyobb a baj. Gyakran fáj a lábam a csontkinövéseim miatt, de most elkezdett fájni a bokám és a térdem is, és mint kiderült azért, mert több helyen is eltörtek csontocskáim."

Kelly elutasította a műtétet, de még a gipszet is, annak ellenére is, hogy tudja, nem halasztgathatja örökké. A Closer magazinban vezetett rovatába ezt írta:

„Nem akarok gipszet, mert nem lehet levenni a munkában, és rendesen zuhanyozni sem lehet vele, úgyhogy speciális csizmát kapok majd, amit szinte mindig viselnem kell. Nem tudom még, hogy meddig, minden második héten kell vizsgálatra mennem. Ha megműtenének, hónapokra kiiktatnám magam a mindennapi életemből, és ezt nem tudom megtenni. Nagyon fáj, de már szinte megszoktam, és sokat jegelem, és tolom az ibuprofent. De sajnos tudom, hogy nem halogathatom örökké a műtétet.”

Nahát, üdvözlünk a való világban, Kelly!