A heroin maga a pokol

A heroin maga a pokol

News
Beismerte, hogy egyszer még heroint is szívott tinédzserként a Glastonbury fesztiválon. A most 27 éves rapper ezt mesélte:

„16 éves voltam, és nem volt pénzem. Amikor kinn voltunk a fesztiválon a haverjaimmal, az első este szereztünk pár bogyót. A következő este egy északi fazon megkérdezte, hogy használhatja-e az öngyújtónkat. Mi túl fiatalok voltunk, így nem mertük azt mondani, hogy nem. Elővett egy kis alufólia csomagot, és elkezdett heroint szívni. Elkezdtük kérdezgetni, hogy mi az, azután elmesélte, hogy heroin, és hogy azért használja, mert gyerekkorában zaklatták. Aztán megkérdezte, kipróbáljuk-e. Kértünk tőle egy kicsit és az utolsó estén mi idióták elszívtuk. Az első és az utolsó alkalom volt, hogy kipróbáltam. Soha a közelébe nem megyek ilyen cuccnak. Szédültem, mintha nagyon részeg lennék, aztán elkezdtem fázni, az egész testem úgy viszketett, hogy majd megőrültem – szörnyűséges volt.”

Na hát ez tényleg elég gázul hangzik, reméljük, ezzel jó néhány fiatalt eltántorított Plan B a drogoktól. Szerintetek ha egy sztár lehúzóan nyilatkozik az alkoholról vagy a drogokról, annak lehet valamilyen hatása arra nézve, hogy a rajongóik ne próbálják ki azokat?