Amy Winehouse NEM jön a Szigetre

Amy Winehouse NEM jön a Szigetre

News
A szombaton Belgrádban tartott maxigáz koncertje után Amy Winehouse menedzsmentje lemondott pár koncertet, ám ma az egész nyári turnét lefújták, hivatalosan is. A Sziget Szervezőiroda a következő levelet kapta ma délben:

„Amy Winehouse összes tervezett koncertjét lemondja. Mindenki körülötte reméli, hogy mindent meg tudnak tenni annak érdekében, hogy legjobb formájában térhessen vissza, annyi időt biztosítva neki ehhez, amennyire csak szüksége van.”

Ez persze elég kellemetlen, mert az idei Sziget egyik húzóneve volt Winehouse kisasszony, így elég nagy űr marad utána, amit valahogyan pótolni kellene majd. Az énekesnő ügynöksége ígéretet tett, hogy saját „istállójából” igyekszik ajánlani megfelelő előadót. Annak esélye azonban, hogy öt héttel a fesztivál előtt valóban megfelelő előadóval pótolják Winehouset, a szervezők szerint is egyre kisebb.

Nagyon sajnáljuk, remélhetőleg most már tényleg talpra áll, és egyszer valóban élőben élvezhetjük a koncertet. Azt pedig még jobban reméljük, hogy tényleg valami jó kis előadó jön helyette. Sajnáljátok, hogy nem jön?