Katy Spa-rry

Katy Spa-rry

News
Az énekesnő személyzete szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis Katy nemcsak, hogy nem hisztis, de még olyan húzásai vannak, mint ez a mostani: az egész stábját „beutalta” egy spá-ba (értitek, stáb a spá-ba hehe), és állta az egész cehet az összes kezelésről és hasonló finomságokról, amiket csak igénybe vettek.

Ráadásul nem akármilyen gyógyfürdő volt ám ez, hanem egy olyan, ahol egy 90 perces arckezelés 255 (kb. 48000 forint), és egy aromaterápiás masszázs, ami egy órán át tart, 240 dodó (kb. 45000 forint) volt. A választékban persze más ínyencségek is voltak, mint pl. testtekercselés, lábmasszázs, ajak- és szem körüli kezelések, magyarán amit csak egy ilyen helyen végeznek.

Bizonyára nagyon szeretik az emberei Katyt emiatt, aki nemrég elmesélte, hogy az egész stáb együtt szokott imádkozni a koncertek előtt, amit mindig ajánlanak valakinek.

„Van egy kis dobozkám, amiben imádságok vannak, de nagyon rövidek, tényleg csak egysorosak. Abból a dobozból szoktam húzni, majd hangosan felolvasom a kiválasztott imát. Ezzel aztán vagy egyetértenek a stábtagok, vagy nem, rájuk van bízva. A „szertartás” után pedig közösen ajánljuk a showt valami vicces vagy bolond cél érdekében.”

Mi is szívesen fürdőznénk egyet ebben a hőségben...
http://video.1music.hu/clips/MV110191_Katy_Perry_Ft_Kanye_West_ET.f4v