Kicsikocsi bum bum

Kicsikocsi bum bum

News
Robbie eléggé megnehezíti a saját életét van Los Angelesben, ahol feleségével, Aydával tengetik napjaikat. Köztudott ugyanis, hogy abban a metropliszban nemigen lehet kibírni autó nélkül, és neki bizony, 37 éves kora ellenére még mindig nincsen jogosítványa.

„Nincs jogsim. Londonban az ember nem vezet, mert kibírhatatlan a forgalom, és taxival prímán el lehet jutni mindenhova. Így esett, hogy itt állok 37 évesen Los Angelesben, és nem tudok vezetni.”

Egyébként fura, de ennek ellenére Robbie rajong a gyors kocsikért és imád mindenféle motorversenyeket is nézni a tévében. Ez a kérdéskör amúgy azért aktuális, mert Robbie készíti a Verdák 2 című animációs film főcímdalát, a Collision of Worlds-öt, méghozzá Bob Paisleyvel együtt. Egy elmés újságíró megkérdezte tőle, hogy mégis milyen autó lenne, ha ő maga is verda volna?

„Szerintem egy minibusz lennék, őszintén. Csini, kényelmes, strapabíró és megbízható. Persze menőbb lenne valami gyors sportjárgányként elképzelni magam, de nem vagyok az. De egy minibusz, kis plazmatévékkel az üléstámlákban, nagy, kényelmes ülésekkel! Na igen, az volnék én.”

Jó válasz, és még menő is. Ti milyen verdák lennétek? :)