Rihannát megint perlik

Rihannát megint perlik

News
A barbadosi énekesnőt nemrégiben perelte be David LaChappelle világhírű fotós, merthogy szerinte Riri S&M című klipjének nagy része „kísértetiesen hasonlít” az ő egyik fotósorozatára, magyarán onnan nyúlták a videó egész látványvilágát. LaChappelle mellé most egy másik fotográfus, bizonyos Philipp Paulus is beszállt a pereskedők sorába.

Paulus nem egy sorozat, hanem egyetlen fotó miatt perel, és az ő esetében is meglehetősen gyanús a hasonlóság, mondhatni elképzelhetetlen, hogy a véletlen műve lett volna. A fotós így nyilatkozott egy online magazinnak:

„Az, hogy egy világszerte elismert celebritás nem tud megengedni magának egy kreatív direktort, aki egyéni látványvilágot kreál a saját ötleteiből, hát ez elég elképzelhetetlen számomra. Új dolgokat kitalálni a saját kis kreatív kozmoszunkban – ez az, amit az ember elvár egy géniusztól. De nem, ők inkább ötleteket lopnak más kreatívoktól.”

Sem Rihanna, sem kiadójának szóvivője nem nyilatkozott még Paulus vádjairól. Pedig ez esetben is elég egyértelmű a nyúlás – mit gondoltok?