Mileyt megtámadták a színpadon

Mileyt megtámadták a színpadon

News
Miley Cyrus Ausztráliában koncertezik, és éppen Melbourne-ben lépett fel, amikor a The Climb című szám után egyszer csak hátulról betámadta őt egy rajongó. A biztonsági őr úgy sodorta magával a kiscsajt, és lökte le a színpadról, majd úgy menekítette be Mileyt a backstage területre, mintha legalábbis fegyveres támadás érte volna.

Érdemes megnézni a videót, az arc tényleg úgy vitte véghez az akciót, mintha csak a Több mint testőr című filmben láthattuk anno. Persze nem akarjuk elviccelni, nagyon fontos az énekesnő biztonsága, de egy cirka 13 éves kiscsaj azért olyan nagy borzalmat nem tudott volna okozni a két kezével, pláne, hogy világosan látszik, hogy szegény csak meg szerette volna ölelni kedvencét… Amúgy ügyes volt a lány, vajon hogyan jutott fel a színpadra?

Miley azért megijedt ám, de valószínűleg főleg csak a bodyguard reakciója után. Bár nem lepünk meg hátulról senkit – ez egy olyan bölcsesség, amit már az oviban megtanultunk. Na de a lényeg: szerintetek is túlreagálta a testőr a helyzetet?