Egy gyűrű mind felett

Egy gyűrű mind felett

News
Méghozzá szó szerint, ugyanis az utóbbi időben leginkább drogproblémáiról és balhéiról híres modell a Glastonbury fesztiválon partyzás közben hagyta el az ominózus gyűrűt. Az ékszer 14 ezer fontot ért, ami bizony több mint négymillió forint. Hiába vannak a bankszámláján milliók (persze angol fontban), Kate totálisan kiakadt, és sírógörcsök közepette, négykézláb kutatott az ékszer után a térdig érő sárban.

Két óra hasztalan keresgélés után még mindig zokogva eltrappolt a vécére, hogy keressen pár papírzsepit és rendbe szedje magát, amikor is oltári nagy mázlija volt. A huncut kis gyűrű ugyanis ott lapult táskája zsebében néhány zsepi között… A modell hisztérikus nevetésben tört ki, és nagyon viccesnek találta a helyzetet. (Azok, akik segítettek neki a sártengerben a keresésben, annyira azért nem röhögtek.)

Kate Moss és pasija, Jamie Hince (a The Kills zenekar gitárosa) most pénteken kelnek egybe Oxfordshire-ben. A lakodalmuk egészen szupernek ígérkezik: fesztivál stílusban nyomják majd, és állítólag fellép majd Snoop Dogg és a Gossip-os Beth Ditto is.