Madonna újra pasizik

Madonna újra pasizik

News
Madonnát hétvégén szpottolták expasijával, ahogyan a párizsi The Ritz hotel éttermében vacsizgatnak kettecskén. Aztán másnap ugyan egyedül látták Madge-t sétálni egy bolhapiacon, de aztán újra a sráccal vacsorázott romantikusan egy klub VIP termében, a kaja után pedig a klub mögött smároltak, mint két tinédzser. (Jó, lehet, hogy a srác még az, ehehe. Igazából 24 már…)

Másnap közösen mentek Londonba VONATTAL. A párocska egyébként még szeptemberben jött össze, miután az 52 éves Madonna szakított a brazil modellel, Jesus Luzzal. Egy közös ismerős mutatta be őket egymásnak, aki amellett kampányolt, hogy Brahim az énekesnő háttértáncosa legyen. A szakításra idén májusban került sor, méghozzá azért, mert a srác családja kijelentette, hogy nem akarják, hogy Brahim kabbalista összejövetelekre járkáljon, amiknek Madonna ugyebár nagy híve. És hogy miért nem akarják? Mert a Zaibat család bizony muszlim.

Ó, azok a fránya vallási ellentétek... Egyébként szerintetek lehetséges, hogy egy 24 éves srác tényleg belehabarodik egy 52 éves asszonyba?