Cicaharc

Cicaharc

News
Wiz Khalifa csaja, Amber Rose, aki Kanye Westtel nyomult egy időben, már megint pucérfotós botrányba keveredett. Méghozzá Nicki Minaj-zsal kapcsolatban. Az a hír járja ugyanis, hogy a 27 éves Amber pucér képeket küldött magáról Minaj asszisztensének, Safareenak, akiről azt pletykálják, hogy együtt van az énekesnővel.

A pucér képet ráadásul Amber szivárogtatta ki, legalábbis a rossznyelvek szerint. A képen a modell teljesen meztelen, csupán egy szexi magas sarkút visel. Ő persze tagad, sőt a Twitter oldalán óriás kamunak nevezte az egészet, és jól lehordta a pletykaszájtokat. A modell elvileg jóban volt Nickivel, hiszen szerepelt is annak Massive Attack című videoklipjében.

„Ezek a blogok semmi mást nem csinálnak, mint megpróbálják romba dönteni az emberek életét. - dühöngött Amber - „ÉN NEM küldtem képet senki pasijának, úgyhogy légyszi’, álljanak le a hazugságokkal. Ez annyira nevetséges egyébként…”

Az előző pucérfotós botrány még februárban történt, amikor egy fél-, és egy teljesen meztelen kép került fel róla a WorldStarHipHop.com című oldalra.

Ejnye Amber, minek annyit pucérkodni? :)