Courtney Love sofőröstől nyúlt le egy autót

Courtney Love sofőröstől nyúlt le egy autót

News
A The Hole énekesnője David LaChapelle-el bulizott együtt New Yorkban a Soho House nevű helyen, amikor is Courtney-nak kedve szottyant ahhoz, hogy átmenjen egy ismerőséhez, bizonyos Brett Ratnerhez. LaChapelle megengedte szakadt hősnőnknek, hogy elvigye a kocsiját (vagyis elvitesse magát a fotós kocsijával – nyilván sofőrje is volt), hogy aztán visszatérjen ezzel a Brett nevű pasassal. Na igen ám, de Courtney elfelejtett visszamenni, LaChapelle pedig hiába telefonálgatott, sem ő, sem a sofőr nem vette fel a telefont. Végül aztán hajnalban esett vissza Love a bázisra, amikor LaChapelle már magánkívül volt az idegtől.

„Tényleg oda akartunk menni, ahol megbeszéltük Daviddel” – magyarázta Courtney – De Brett nem akart jönni, ki se mászott az ágyból, így végül elkezdtünk beszélgetni. Szegény David pedig ott várt bennünket…”

David LaChapelle egyébként az a fotós, aki beperelte Rihannát amiatt, hogy az S&M című klipben az engedélye nélkül koppintották az ő fotósorozatát. Szegény mostanában szerencsétlen egy kicsit…