Bieber filmsztár akar lenni

Bieber filmsztár akar lenni

News
Justin Bieber kinyilvánította, hogy nagyon bejön neki a filmezés, és a jövőben igencsak el tudja képzelni a karrierjét úgy, hogy filmeket készíte. A mini-hipersztárt már láthattuk a CSI: A Helyszínelők két epizódjában is, akkor kapott igazán kedvet a szerepléshez.
Justin a héten a Szentföldön járt (gyengébbek kedvéért: Izraelben), mert Tel-Avivban koncertezett. De szegény nem élvezhette ki a történelmi környezet szépségeit, mert a paparazzók ott is állandóan anyomában voltak. Ki is fakadt a Twitteren:
„Az embert azt gondolná, hogyha már semmi más nem, legalább a szent helyek szentek a paparazzóknak. Csupán annyit szerettem volna, hogy nyugodtan járhassak azokon a helyeken, amelyeken egykor Jézus krisztus is megfordult… Oké, fotózzanak le, amikor kajálok, de könyörgöm, akkor ne, amikor imádkozni akarok!”
Bieber egyébként gyakorló keresztény, ezért is volt számára fontos, hogy elmélyedhessen a Szentföld bódulatában. De szegénynek ez nem sikerült, hiszen az agreszív fotósok elől a szállodába kellett menekülnie. Szegény kis Justin. :(