Törpicur és Törpilla

Törpicur és Törpilla

News
Legalábbis egyre több szemtanú állítja, hogy pajkos hangulatban látták Joe-t és Karli Krosst együtt, és ebben az sem akadályozta meg őket, hogy a lány cirka fél fejjel magasabb a srácnál... Szombaton a nagyon elit Santa Barbara-i lovaspóló klubban készültek róluk flörtölős fotók, ahol Vilmos herceg játszott egy jótékonysági meccsen.

A meccs előtt a 22 éves Joe és a 18 éves szupermodell egy fotóautomatában készített vicces közös képeket, majd egész este nem is meccset, hanem egymást bámulták. Úgy tűnik, hogy Joe-nak elege lett az idősebb csajokból Ashley Greene-el (24) való szakítása után, úgyhogy most lefelé vette az irányt - legalábbis korban, magasságban semmiképpen ehehe.

Joe egyébként elég válogatós a csajok terén, és bátyjával ellentétben mindig csak celebek közül választ párt. Járt már Taylor Swifttel, Camille Belle-el és Demi Lovatóval is. Karlie is elég menő trófea, hiszen annak ellenére, hogy csak augusztusban lesz 19 éves, már brutális modellkarriert tudhat magáénak, a francia Vogue nemrégiben beválasztotta a 2000-es évek top 30 modellje közé, ami valljuk be, nem semmi.

Kíváncsiak vagyunk, meddig tart majd a románc.