Xzibit kiborult

Xzibit kiborult

News
A planking nevű játék idén tavasszal ütötte fel a fejét, és a világ rögtön plankolás lázba került. Lépten-nyomon plankingolós fotókra bukkanni a neten, és a mánia alól a sztárok sem kivételek. (Tudjátok, ez a deszkázás vagy vigyázzban fekvés, amikor az emberek arccal a földnek fekszenek, karjaikat a test mellé szorítva, valami hülye helyen.) Katy Perry, Rosario Dawson, Justin Bieber és Chris Brown is tett már fel a netre magától olyan képet, amin vigyázzban fekszik.

Xzibit emiatt a játék miatt borult ki teljesen, hiszen szerinte ez egy rasszista dolog. A Twitteren tette közzé kiborulását:

„A planking a legostobább sz**, amit a világ valaha látott! Ez ugyanis a rabszolgák vízi szállításának volt egy módja még a rabszolga-kereskedelem idején, tehát bazira nem vicces. Tanuljatok, és akkor ti is megtudjátok. Ne bomoljatok már meg. Amúgy nem érdekel, hol fotózzátok le a hülye fejeteket arccal lefelé, csak azért mondom, hogy tudjátok, honnan jön ez az egész.”

Amúgy a legújabb vicc már nem is a plankolás, hanem az owling, azaz baglyozás, amikor guggolva, karokat szintén a test mellett tartva kell idióta helyeken ücsörögni. Ti plankoltatok vagy baglyoztatok már? :)