Lady Gaga túllőtt a célon

Lady Gaga túllőtt a célon

News
Gaga úgy kezdte a koncertjét tegnap Sydneyben, hogy egy kerekes székben, sellőcuccban gördült ki a színpadra. És nem is állt fel, onnan énekelt jónéhány számot. Ez az akciója a tolószékes embereknél még annál is durvábban kiverte a biztosítékot, mint a kőkeresztényeknél a Judas videoklipje. A koncert után néhány tojás is előkerült (de vajon miért volt néhányaknál tojás egy koncerten?), amik nem őt találták el, hanem az egyik kísérőjét.

A felháborodott emberek gondja az volt, hogy csak azért, mert az énekesnő minél nagyobb figyelmet akar megragadni, attól még nem kellene gúnyt űznie abból a több millió emberből, akik valamilyen oknál fogva lebénultam, tolószékbe kényszerülve élik életüket. Több paralízises és mozgáskorlátozott szervezet szóvivője felajánlotta, hogy nagyon szívesen látják Lady Gagát intézeteikben, hogy megmutassák neki, milyen az, amikor valóban kerekes székben él valaki.

Persze lehet magyarázkodni, hogy Gaga jófej akart lenni, és felhívni a figyelmet a mozgáskorlátozottakra, de a lényeg, hogy bármit is akart ezzel, nagyon mellényúlt. Szerintetek?

(A videó elég nyomi, de még csak ez volt fenn a Youtube-on, amikor kerestük.)