Megvan a béna bébinév verseny győztese!

Megvan a béna bébinév verseny győztese!

News
Néha a friss szülők úgy viselkednek a névválasztáskor, mintha csak arra hajtanának, hogy csemetéjüket minél jobban szekálják majd társaik a játszótéren. A Muse frontembere, Matt Bellamy és Goldie Hawn lánya, Kate Hudson is így tettek. Matt a Twitterén árulta el a baba nevét:

„Annyira boldog vagyok! Hiszen megszületett a kisfiam, Bingham ’Bing’ Hawn Bellamy. Július 9-én, 3 kiló 52 dekával jött a világra. Az anya és a baba is erősek és egészségesek. Anya egy igazi harcos volt, Bing négy és fél óra intenzív küzdelem után született meg.”

Köszi Matt a kimerítő részleteket. És jól olvastátok, igen, Bingham a bébi neve, akit majd Bingnek becéznek. Matt egy következő tweetben a választást is megindokolta:

„Annak, aki esetleg értetlenkedne a név miatt: Bingham az anyukám lánykori neve volt, Bing Russel pedig Kurt (Kurt Russell a színésznő nevelőapja – a szerk.) papája volt. Családi kötelékek rulez!”

Ez szép gesztus volt, de egy ilyen hangzású névvel tuti, hogy szétszívatják majd a kis kópét. Ti adnátok elvetemült nevet a gyereketeknek csak azért, mert éppen akkor az a név nagyon bejön nektek?