A hét bulija a Cha-Cha-Chában!

A hét bulija a Cha-Cha-Chában!

News
Fabio és Grooverider a BBC radio 1-nél műsort is vezetnek heti rendszerességgel, de nem ettől igazi kult arcok. 1987 óta tolják együtt, ’89-ben már javában játszották az akkor még újdonságnak számító technót, és ők alakították ki a kora kilencvenes években az oly jellegzetes brit breakbeat-et. House, rave, jungle, drumandbass - az elektronika több területén is jelentős sikereket könyvelhettek el az évek során. Stílus is fűződik nevükhöz, hiszen a d'n'b lazább, dallamosabb verziója, a világszerte közkedveltté vált úgynevezett 'liquid funk', egyenesen Fabio találmánya.

Rádióműsorukban a szakmai legjobbjait vonultatják fel, és erre a koncepcióra épül most szombati bulijuk is, hiszen az angol legendák mellett hazánk legjobbjait is engedik játszani, sőt, új tehetségeket is. Mivel hosszú a line-up, a kapunyitás már este 8-kor megtörténik, úgyhogy érdemes korán érkezni. A két nagyöreg hajnali 1-kor kezd neki a mókának, úgyhogy akkor is érdemes még odamenni, ha korábban ez nem jönne össze.

Tehát:
07.23. FABIO & GROOVERIDER / CHACHACHA CABRIO, MARGIT SZIGET, BUDAPEST
DJk: Fabio & Grooverider, Chris.Su feat MC Blue ID, Mentalien, TB Gon, Metha, Kenpo Tenzin, Axim b2b Reload, DeeJazz GTi b2b Rol&

info: www.tta-budapest.hu

Belépő a helyszínen éjfélig 2500Huf.

Ha esetleg szívesen nyernél jegyet, akkor figyeld a www.1music.hu-t, mert ma 18:00-tól péntekig minden nap nyerhetsz 2 jegyet.