Rihanna összeköltözik Drake-kel

Rihanna összeköltözik Drake-kel

News
Az énekesnő és Drake 2009-ben kavartak egy darabig, nem sokkal azután, hogy Riri szakított az őt brutálisan megverő Chris Brownnal. De akkor ugye hamar vége szakadt a románcnak, hiszen érthető okokból Rihanna nem érezte úgy, hogy éppen egy új kapcsolatra van szüksége. Aztán nemrég újra randizni kezdtek, és úgy tűnki, az események fénysebességre kapcsoltak, és egy magasabb szintre helyezik nemrég kezdődött kapcsolatukat.

Drake nagyon sokat dolgozott azon, hogy elnyerje az énekesnő bizalmát, és állítólag az is ő volt, aki kitalálta, hogy bútorozzanak össze. Egy ismerős így nyilatkozott a National Enquirernek:

„Drake megmondta már neki, hogy szerelmes, és hogy össze szeretne költözni vele. Riri pedig azt mondta a közös ismerősöknek, hogy úgy döntött, belevág a dologba, hiszen a románcuk így komolyabb szintre léphet.”

További részletek egyelőre nem ismertek, csak annyi, hogy Rihanna barátai nagyon örülnek Drake-nek, hiszen szerintük ő egy szuper fogás az énekesnő számára. Mi szívesen megnéznénk Rihannát menyasszonyi ruhában, ti hogy vagytok vele? :)
http://video.1music.hu/clips/Rihanna_ft_Drake_-_Whats_My_Name.f4v