Ukrán hakni

Ukrán hakni

News
Az énekesek gyakran hakniznak, azaz tartanak megélhetési koncerteket. Tudjátok, amikor olyan helyekre mennek el, amit igazából cikinek tartanak, de meg kell tenni, mert dől a lé. Nos, hogy a világ egyik legjobban menő énekesnőjének mi szüksége van ilyesmire, azt nem tudjuk, de tény, hogy Jennifer Lopez haknizni volt, méghozzá Ukrajnában, egész jó kis pénzért, 1 millió dollárért (kb. 200 millió forint).

Maga a lakodalom, ami keleti stílusban zajlott, találgatások szerint olyan 15 millió dollárba kerülhetett (kb. 3 milliárd forint). A vőlegény apja, Azam Aslamov ugyanis egy üzbég olajmágnás, a menyasszony apukája pedig Serhiy Taruta, aki a Forbes magazin szerint a világ 645. leggazdagabb embere. (Ne tévesszen meg ez a nagy szám, a földön több mint 6 milliárdan élünk, úgyhogy ez, khömm, egy egészen cool eredmény...). Amon és menyasszonyának lagzijára 500 ember volt hivatalos, a bulit pedig egy ukrán oligarcha (kiskirály. Értitek…) panziójában tartották, és külön helikopter leszálló volt azon vendégek számára, akik az égből érkeztek. JLO egy jaltai luxusszállodában, a Villa Elenában lakott, lakosztályának ára éjszakánként kb. 700 ezer forintnak megfelelő összeg volt. AZ énekesnő állítólag nagyon jól érezte magát.

Ti elvállaltátok volna a helyében a fellépést? (Ne feledjétek, JLÓ-nak vélhetőleg még az unokái is milliomosak lesznek a nagyiból.)