Lizzot megvádolták

Lizzot megvádolták

News

Egy amerikai producer, Justin Raisen emelt vádat az énekesnő ellen. Elmondása szerint a dal szövegének egy része pontosan ugyanaz, mint amit egy közös zenélés alkalmával ő és testvére kitaláltak két másik szövegíró társaságában, illetve a dallam és az akkordozás is kísértetiesen hasonló. Nem mellesleg ezen a jammelésen Lizzo maga is részt vett.

Állítólag amióta debütált a dal,a testvérpár hiába kérte Lizzót, hogy tüntessék fel őket is szerzőként, ez mindmáig nem történt meg, ezért úgy gondolták a nyilvánossághoz fordulnak segítségért.

Lizzo ügyvédje a váddal kapcsolatban kiadott egy nyilatkozatot, amelyben elutasította a producerek állításait: „Nem ők a Truth Hurts írói. Nem működtek együtt az énekesnővel, sem pedig senki mással sem annak a dalnak a megírásában, amelyből most profitálni akarnak!” – írta. 

A dal egyébként már két éve megjelent, azonban még csak nem olyan rég robbant be a köztudatba és került a toplisták élére a szerzőjével együtt, aki a kezdeti sikertelenség miatt majdnem abbahagyta a zenélést.

(Borítókép: Profi Média)