Miley magyarázkodik

Miley magyarázkodik

News

Miley Cyrus egy Instagram élővel egyszerre borította ki rajongóit és szólt be Liam Hemsworth-nek is. A videóban az énekesnő arról beszélt, hogy új szerelme, Cody az első rendes pasi, akivel eddig találkozott. Ez a kijelentés már csak azért is érdekes lehet, mert ex férjével, Liammel majdnem 10 évig voltak együtt és állítólag barátságban váltak el egymástól. Az hogy van egy kis szurkálódás az exek között, talán még elfogadható, azonban ami ez után következett, többeknél kiverte a biztosítékot.

„Mindig azt hittem, hogy nem lehetek hetero, mert minden pasi gonosz, de ez szerencsére nem igaz és végre én is találtam egyet. Szóval csajok, ne aggódjatok, nem kell melegnek lennetek, vannak még rendes pasik ne adjátok fel” – mondta.

Az énekesnő szerencsére gyorsan észhez tért látva, mekkora felháborodást keltett és mennyi embert megbántott. „Az agyatlan pasikról beszéltem, de hadd tisztázzam magam: nem választhatjuk meg a szexualitásunkat. Az vagy, aminek születtél. Mindig is fontos volt számomra ennek a közösségnek a védelme”- írta. 

Reméljük, hogy Miley ezentúl kétszer is meggondolja, mielőtt hirtelen kijelentést tesz.