Selena szeretne szeretni

Selena szeretne szeretni

News

Selena Gomez ismét készen áll a szerelemre. Az énekesnőnek múlt héten debütált két dala, a Look At Her Now és a Lose You To Love Me. Az utóbbit a rajongók egyből egy Justin Bieberhez írt üzenetnek gondolták, amely a szövege alapján talán nem is olyan meglepő. A nóta és a hozzá tartozó szöveg hamar eljutott Hailey Bieberhez is, aki egészen egyszerűen kiposztolta, hogy éppen egy Summer Walker számot hallgat, melynek a címe I’ll Kill You, vagyis „Meg foglak ölni”. Selena követői azonnal nekiestek Mrs. Biebernek, aki a nyomás hatására törölte a posztot.

Sel egyébként elmondása szerint, egy nagyon hosszú és gyötrelmes időszakon van túl, amelyen sokat segített a dal, hogy kiírja magából a fájdalmat. Akármiről is legyen szó, az énekesnő egy interjúban elárulta, ismét készen áll a szerelemre, miután az elmúlt két évben teljesen szingli volt.

„Most már szeretném tudni, mit tartogat számomra a szerelem. Igazit szeretnék és nem olyat, amelyben alig kommunikálunk és egymástól függetlenek vagyunk. Ahogy idősödünk, megtaláljuk a számunkra megfelelő embert, akivel egy hullámhosszon vagyunk” – mondta.