Lizzo pereskedik

Lizzo pereskedik

News

Lizzo perrel válaszol a plágium vádakra. Arról mi is beszámoltunk nektek, hogy nemrég két producer beperelte őt a Truth Hurts című slágeréért, mivel állítólag a szöveg és a dallam is az ő tulajdonuk. Az énekesnő először egy Instagram posztban reagált a Raisen testvérek vádjaira. „Ők sosem voltak részesei a Truth Hurts-nek, nem segítettek megírni a dalt. Amikor ezen dolgoztam senki más nem volt a szobában, csak a producerem, én és a könnyeim. Ez a dal és a szavak az én életem és az én igazságom”– nyilatkozta.

Lizzo peres eljárást indított a kaliforniai bíróságon és kérvényezett egy nyilatkozatot, amely szerint a Raisen testvérek nem társszerzői és nem is profitálhatnak a dalból. Az egyetlen személy, akit az énekesnő szerzőként megjelölt a dalban maga mellett, egy brit énekesnő, Mina Lioness. Ugyanis a Truth Hurts-ben is szereplő két sort, Lizzo maga is először mémként látta és annyira megtetszett neki, hogy felhasználta a slágerben.

Csak később derült ki, hogy a szöveg Minához tartozik. A brit énekesnő állítólag többször próbálta felvenni a kapcsolatot az énekesnő stábjával, ám sikertelenül. Amikor ez Lizzo tudomására jutott, egyből felvette őt a dal szerzői közé és így ő is profitálhat a nótából.